Kuhalankatu 11, Forssa

25 kpl asuin, liike, toimisto ja varastotiloja.

Koot 3m² - 285m²

EI TÄLLÄ HETKELLÄ VAPAITA HUONEISTOJA

Funkkisrakennus

Kulttuurihistoriallisesti merkittävä 1930 luvun rakennus lähellä Forssan keskustaa edustaa funktionalismin tyylisuuntaa.

Rakennuksen katutasolla toimii Markun pakarin leipomo kahvila. Yäkerrassa on erikokoisia asuntoja, yksiöistä- kolmioon ja vintillä sijaitsee asukkaiden häkkivarastot. Jokaiselle asunnoille on saatavilla vähintään yksi autopaikka. Taloyhtiöstä löytyy myös yhteiset tunnelmalliset saunatilat, jotka on varattavissa kerran viikossa. Rakennusta vastapäätä  sijaitsee rauhallinen omakotitaloalue ameriikka. 

Liikenneyhteydet ja palvelut

Viihdeuimala vesihelmeen, kauppaan ja kaupungintalolle on 300m matka. Ruokaravintoloita löytyy 100 metrin päästä. Halutessasi voit noutaa samasta rakennuksesta vastaleivottua pullaa ja lämmintä leipää. Alakerrassa toimii varavarastot jossa pieniä ja edullisia lämpimiä varastotiloja joiden koot vaihtelelevat 3-36 m²

  • Kuhalan koulu 5min 1,2 km
  • Kuhalan päiväkoti 1min 350 m
  • Linja-autoasema 4min 1,2 km, paikallisliikenne tyykikyyti
  • Kauppa 1min 300 m

Täytä vuokra-hakemus

Täytä vuokra-asuntohakemus lomake huolellisesti. Käsittelemme hakemuksenne ja olemme sinuun yhteydessä. Halutessasi voit tehdä myös varauksen tietystä kohteesta. Kohteen vapautuessa olemme yhteydessä sinuun ennen yleistä vuokralle julkaisua.

Kysyttävää asunnosta?

Lähetä sähköpostia suoraan meille.
marko@varalahti.fi

Kohteen sijainti​

Kohteen sijainti kartalla.
Avaa kartta -painike avaa kartan isompana uuteen ikkunaan.

Media

Ei lisättyä mediaa.

LISÄTIETOJA KOHTEESTA

Kuvia kohteesta