Tampereen kannen topaasi

880 € /kk

1huone + avokeittiö

39,5 m²

TÄMÄ UPEA KOHDE VAPAUTUU 1.9.2023 !
Tilava yksiö viherhuoneella Tampereen kannen topaasista

Asunto Oy Tampereen Kannen Topaasissa pääset näköalapaikalle, jonka keskeinen sijainti helpottaa elämän sujuvuutta ja liikkumista niin työn, asioinnin kuin vapaa-ajankin menoihin. Tampereen Kansi -alue sijoittuu kaupungin ytimeen rautatieaseman eteläpuolelle, missä se muodostaa uudenlaisen asumisen, työskentelyn ja viihde-elämän hybridikorttelin.

Elämän värikkyys ja virikkeellisyys nousevat uudelle tasolle asuessasi kaupungin uudessa keskipisteessä, jonne on tulossa mm. maailmanluokan 13.000-15.000 hengen Tampereen UROS LIVE -areena, hotelli, kasino, toimistotiloja ja ravintoloita. Ja mikä parasta: heti kotikorttelisi ympärillä avautuu käyttöösi koko Tampereen keskustan palvelutarjonta ostos- ja käyntikohteineen.

Asunto sijaitsee kahdeksannessa kerroksessa omalla käytävällä josta käynti yhteiselle kattoterassille. Valoisassa asunnossa on viherhuone, joka on erotettu lasiseinällä. Sisustusmateriaalit ovat luonnonläheisiä ja väritykseltään neutraalit, luoden sisälle lämpimän tunnelman kontrastina Libeskindin särmikkääseen arkkitehtuuriin. Asumisen mukavuutta lisäävät vesikiertoinen, huoneistokohtaisesti säädettävä lattialämmitys ja kesähelteillä helpottava lattiaviilennys.

Asunto Oy Tampereen Kannen Topaasin asunnot valmistuivat yhtiön omalle tontille 1.9.2021.

Liikenneyhteydet ja palvelut

Tampereen kannen topaasi sijaitsee keskeisellä paikalla kaikkien palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.

Täytä vuokra-hakemus

Täytä vuokra-asuntohakemus lomake huolellisesti. Käsittelemme hakemuksenne ja olemme sinuun yhteydessä. Halutessasi voit tehdä myös varauksen tietystä kohteesta. Kohteen vapautuessa olemme yhteydessä sinuun ennen yleistä vuokralle julkaisua.

Kysyttävää asunnosta?

Lähetä sähköpostia suoraan meille.
marko@varalahti.fi

Kohteen sijainti​

Sorinsilta 4, 33100 Tampere. 

Kohteen sijainti kartalla päivittyy 1.9.2021.

Kuvia

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ